Comte Bureau - think people
think people.

Personvernpolicy

Når, hvordan og hvorfor samler vi personopplysninger?

 
 

Når, hvordan og hvorfor samler vi personopplysninger?

Når du besøker denne nettsiden. Vi legger igjen en informasjonskapsel («cookie») for å registrere at du har besøkt siden vår, og hvordan du klikker deg gjennom den. Dette gjør vi for å lære om de som besøker nettsiden vår for å gjøre den mer brukervennlig og interessant. Om du vil kan du blokkere bruk av informasjonskapsler i din nettleser.

Når du sender oss noe i kontaktfeltene eller på e-post. Dersom du sender oss en melding blir du bedt oppgi en e-postadresse, så vi kan ta kontakt med deg. Denne e-postadressen lagrer vi, men deler den ikke med noen andre, og bruker den bare til å følge opp den konkrete saken.

Når du besvarer en e-postundersøkelse. Vi gjennomfører spørreundersøkelser for noen av kundene våre. Dersom du har fått undersøkelsen tilsendt på e-post fra survey@comte.no har vi mottatt din e-postadresse fra vår oppdragsgiver. Imidlertid bruker vi en programvare som ikke gjør det mulig å koble dine svar til e-postadressen din. Med mindre du oppgir identifiserende informasjon i undersøkelsen, vil du forbli anonym. Identifiserbare personopplysninger deles ikke med andre (heller ikke vår oppdragsgiver) og slettes fra vår server senest seks måneder etter at undersøkelsen er sendt ut. Dersom du ønsker å bli slettet fra e-postlisten kan du kontakte oss og vi vil melde fra til oppdragsgiver.

Har du spørsmål om denne personvernerklæringen kan du kontakte daglig leder Øystein Evensen.