Comte Bureau - think people
think people.
front_halvor_smal3.jpg

Forme - Er du nysgjerrig på tjenestedesign?

Forme er Comte Bureaus kurs og opplæringsprogram i tjenestedesign.

forme-opplaring-kurs-av-comte

Vi tilbyr opplæring og utvikling for deg som vil tenke nytt.

Forme er våre opplæringsprogram. Vi tilbyr bedriftsinterne kurs, workshops og lederprogram. De passer for deg som er nysgjerrig på tjenestedesign og ønsker å prøve en designtilnærming til utvikling- og innovasjonsarbeid.

Du vil lære å skape nye løsninger med en designtilnærming. Det innebærer å forstå brukerbehov og skape løsninger som svarer til disse. Du lærer deg strategier for kartlegging av brukerreiser, konseptdesign, prototyping og skalering - og hvordan du kan bruke disse i din organisasjon.

Opplæringen handler også om innovasjon og tempo. En designtilnærming gir deg verktøy for å skape mer verdi på kortere tid, mens du har det gøy!

Opplæringen gir deg en verktøykasse som kan brukes til alt fra å forbedre en kommunal tjeneste eller å styrke kulturen for innovasjon i din organisasjon, til å tenke nytt om produktutvikling eller identifisere udekkede behov i markedet.

Er du interessert?

Du kan kontakte Erlend Nyhammer direkte, eller bruke skjemaet under.

Erlend Nyhammer Comte Bureau Sosiologi.jpg

Erlend Nyhammer

 
 

Mer om Forme

bilde_gul.jpg

Skreddersydd til dine behov

Vi tilrettelegger for at format og innhold passer behovene til din organisasjon. Vi skreddersyr caser og materiell for at det skal bli mest mulig relevant for deres arbeidshverdag. På samme måte blir opplegget tilpasset etter antall deltagere, for å få maksimal verdi av opplæringen.

bilderrød3.jpg

Prøv et fire dagers pilotprosjekt

Som en del av Forme tilbyr vi små pilotprosjekt. Dette er en komprimert versjon av designprosessen vår. Alt det krever er at du har en konkret utfordring og minst to dager til å jobbe tett sammen med oss. Vi anbefaler å prøve et pilotprosjekt før du avgjør om du vil utvide samarbeidet. Forme gir deg muligheten til å teste både metodene vi bruker og tankesettet vi jobber ut fra.

bilde svart.jpg

Å demokratisere design

Vårt mål er å demokratisere designmetoder og bidra til at flere får oppleve verdien av å løse problemer med en designtilnærming. Derfor skal våre kurs passe både for deg som er nybegynner og du som er en erfaren tjenestedesigner.

Er du interessert? Ta direkte kontakt med Erlend Nyhammer, eller bruk kontaktskjemaet under.   Erlend Nyhammer   +47 472 45 876   erlend@comte.no

Faglig trygghet

Forme er en del av Comte Bureau. Et av de mest erfarne tjenestedesignmiljøene i Norge. Som deltaker på våre kurs blir du fulgt opp av erfarne designere med lang fartstid fra både offentlig og privat sektor. Det gir deg mulighet til å lære velprøvde strategier og gjeldende beste-praksis på feltet. Når du er ferdig vil du derfor være rustet til å løse komplekse utfordringer på nye og kreative måter.